Chtěli jste na COMIMPEX print ?www.c-print.cz

IT ŘEŠENÍ NA MÍRŮ

Případová studie EXPONEX

Aneb jak jsme vyřešili provoz datové infrastruktury po rekonstrukci sídla firmy


EXPONEX s. r. o. je mezinárodní specialista v oblasti výstavnictví a pořádání odborných akcí. S růstem společnosti přestala datová infrastruktura stačit aktuálním potřebám. Postarali jsme se proto o zajištění nové datové infrastruktury, zajistili její bezchybný provoz a kompletně převzali správu IT v nově rekonstruovaném sídle firmy.

Řešení datové infrastruktury

Zajistili jsme komplexní řešení technologií v těchto oblastech:

  • Strukturovaná kabeláž
  • Datové a elektrické rozvody
  • Kamerový, přístupový a docházkový systém domovních telefonů
  • Telefonní IP ústředna
  • Elektronická zabezpečovací signalizace
  • Požární bezpečnost
  • Migrace dat do nové infrastruktury
  • Dodávka nového hardwarového a softwarového vybavení
  • Konfigurace veškerých zařízení
  • Důkladné otestování systému

Výhody komplexní spolupráce s firmou COMIMPEX

Díky tomu, že máme pod kontrolou veškerá zařízení a IT správu, stačí firmě EXPONEX obrátit se na jediného dodavatele k zajištění revizí a kontrol IT systému nebo vyřešení případných technických potíží.

Plynulý provoz serveru a efektivní e-mailová komunikace

Jakékoliv výpadky serverů jsou pro společnost EXPONEX nepřijatelné, proto jsme velkou pozornost věnovali právě bezvýpadkovému řešení. Zajistili jsme také plynulý provoz IT systémů a vzájemnou koordinaci poštovních systémů v hybridním prostředí Microsoft a Apple.

Řešením klientova požadavku na zasílání e-mailových příloh do 70 MB (obvyklým standardem je max. 10 MB), bylo nasazení aplikační platformy Nextcloud pro ukládání a sdílení dat na server. Adresát e-mailu si zaslaná data stáhne přes přiložený odkaz.

COMIMPEX: Reference klienta EXPONEX

„Se společností COMIMPEX spolupracujeme již několik let. Firma nám zajistila v roce 2018 z pozice generálního dodavatele kompletní vybudování serverové, síťové i bezpečnostní infrastruktury do nově rekonstruovaného sídla naší společnosti. V současnosti nám COMIMPEX zajišťuje veškerou správu sítě i serverových technologií a působí i jako dodavatel hardwaru k naší plné spokojenosti. Obrovskou výhodu vidíme v tom, že pokud řešíme nějaký problém s hardwarem, softwarem, kamerovým systémem nebo třeba zabezpečením dat, stačí se obrátit na COMIMPEX a nemusíme kontaktovat více firem. Je to pro nás velká úspora času.“

Další reference

Proč řešit outsourcing IT s námi

Díky dlouholetým zkušenostem získaným na malých i velkých projektech jsme vyrostli ve specialisty na správu IT systémů a kybernetickou bezpečnost a dokážeme se vypořádat s každou výzvou.

Zaujali jsem vás?

Ozvěte se nám